Στην εκδήλωση του Φιλόπτωχου Ταμείου του Αγίου Νικολάου Αχαρνών ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση του Φιλόπτωχου Ταμείου του Αγίου Νικολάου Αχαρνών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: « Σε συνεργασία και με την Εκκλησία θα κάνουμε όλοι μαζί μία Νέα Αρχή για την Αττική  έχοντας ως προτεραιότητα μας τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσαν τα μέλη του Φιλόπτωχου Ταμείου του Αγίου Νικολάου Αχαρνών.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον παπά Δημήτρη και τα μέλη του ταμείου για το έργο και την προσφορά τους στο συνάνθρωπο και τους ευχήθηκε υγεία, ευημερία και μία δημιουργική χρονιά.

Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάει η χώρα μας και οι πολίτες της, είναι ελπιδοφόρο και πολύ αισιόδοξο να βλέπεις δραστήριους ανθρώπους όπως ο παπάς Δημήτρης και τα μέλη  του Φιλόπτωχου Ταμείου του Αγίου Νικολάου Αχαρνών, να προσφέρουν ανιδιοτελή αγάπη και στήριξη στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Η Αυτοδιοίκηση έχει και θα συνεχίσει την αγαστή και γόνιμη συνεργασία με την Εκκλησία η οποία έχει αποδώσει καρπούς, καθώς μέσα από τις κοινές μας δράσεις φτιάξαμε ένα δίχτυ ασφαλείας και αλληλεγγύης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η δράση μας θα συνεχιστεί με περαιτέρω πρωτοβουλίες με στόχο να αναδείξουμε το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο της μητροπολιτικής Περιφέρειας που είναι η Αττική. Θα προσπαθήσουμε να μην νιώσει κανένας συμπολίτης μας μόνος του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Θα κάνουμε όλοι μαζί μία Νέα Αρχή, έχοντας ως προτεραιότητα μας τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς».

 

ΔΤ Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης

Πήγαινε στην κορυφή