Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου εν όψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου εν όψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ο Δήμος Γαλατσίου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα

εν όψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών

 

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος συγκάλεσε σύσκεψη το πρωί 7 Ιανουαρίου 2019 με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας, κ. Σπύρο Γριμπαβιώτη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, κ. Κωνσταντίνο Μπάστα, τον Διευθυντή Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, τον Υπεύθυνο Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννη Σιώτα και τον Πολιτικό Μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Θοδωρή Βασιλόπουλο προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να συντονιστούν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της προβλεπόμενης έντονης κακοκαιρίας, που εκτιμούν τα έκτακτα μετεωρολογικά δελτία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Παράλληλα, ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει και πάλι ότι η θερμαινόμενη αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχείου, θα είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο για την προστασία από το ψύχος, ιδιαίτερα για την προφύλαξη των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Για κάθε έκτακτη ανάγκη τις μέρες της κακοκαιρίας επικοινωνήστε στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 2132055300 ή/και στο 6944223749, κος Γιάννης Σιώτας, Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γαλατσίου.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή