Εορτασμός Θεοφανείων στον Ασπρόπυργο

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκαν και φέτος στον Ασπρόπυργο τα Άγια Θεοφάνεια, η μεγαλύτερη γιορτή των υδάτων. Η τελετή αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, πραγματοποιήθηκε στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αναλήψεως Χριστού Παραλίας, στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου συνεχάρη όλους τους κολυμβητές και ευχήθηκε σε όλους τους δημότες, η νέα χρονιά να είναι πιο φωτισμένη και δημιουργική, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

 

Στην ακολουθία του αγιασμού των υδάτων και την κατάδυση του Σταυρού  παραβρέθηκαν,  ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου, οι  Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Παντελής Σαββίδης, Αβραάμ Κωνσταντινίδης, Ισίδωρος Τσίγκος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Μελέτιος Μπουραντάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης του Δήμου «Attica Tv», Κωνσταντίνος Τσολερίδης, η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Σούλα Πεχλιβανίδη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Αντώνιος Κοναξής, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση, κ. Βαγγέλης Μαλαματάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταμάτιος Ντινιεράκης καθώς και  Εκπρόσωποι των Αξιωματικών της ΑΕΝ, τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου. Με το πέρας της τελετής ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή