Πάρκο κοινωνικοποίησης και άθλησης σκύλων Άλσους Βεΐκου

Πάρκο κοινωνικοποίησης και άθλησης σκύλων Άλσους Βεΐκου

140 τετράποδοι φίλοι μας χαίρονται το πρότυπο πάρκο κοινωνικοποίησης και άθλησης σκύλων στο Άλσος Βεΐκου, ήδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του.
Η συμμετοχή και η ανταπόκριση για τον νέο χώρο του Δήμου Γαλατσίου, ο οποίος τηρεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές πάρκων σκύλων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος για το θέμα ανέφερε: «Είναι συγκινητική η αυξητική συμμετοχή– εγγραφή στο πάρκο προκειμένου να παίξουν, να εκγυμναστούν, να εκπαιδευτούν και να κοινωνικοποιηθούν οι τετράποδοι φίλοι μας στον εξειδικευμένο, άρτια διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο μας. Χαιρόμαστε που το αίτημα των πολιτών του Γαλατσίου, βρήκε τέτοια ανταπόκριση και καλύφθηκε σε ένα μεγάλο βαθμό η ανάγκη τόσο των σκυλιών όσο και των ιδιοκτητών τους. Έτσι, μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά, τόσο το προσωπικό μας όσο και τους επισκέπτες του Πάρκου, που διατηρούν σε υψηλό επίπεδο την συντήρηση και την καθαριότητα του χώρου».

Υπενθυμίζεται πως για την είσοδο στα πάρκα απαιτείται για όλους τους χρήστες η εγγραφή και η έκδοση κάρτα μέλους, με στοιχεία του συνοδού και του ζώου, και την χρήση μοναδικού κωδικού εισόδου στα πάρκα.
Το πάρκο διαμορφώνεται σε δύο ανεξάρτητους χώρους, ένας για τα μεγαλόσωμα σκυλιά και ένα για τα μικρόσωμα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
• διαδρόμους,
• παιχνίδια άσκησης,
• χώρο αναμονής με στέγαστρο για τον ήλιο και τη βροχή, με παγκάκια και δέστρες σκύλων,
• τρεις κλειστούς χώρους ασφαλών εισόδων εξόδων των συνοδών και των ζώων,
• παρτέρια φυτεμένα με εντομοαπωθητικά φυτά, που υποστηρίζονται από αυτοποτιζόμενο σύστημα,
• μεταλλικά σταχτοδοχεία στις δύο εισόδους-εξόδους,
• φωτισμό και προβολείς.


Το Πάρκο λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο. Τις βραδινές ώρες υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός και σε όλους τους χρήστες παρέχονται δωρεάν σακούλες για τα περιττώματα των ζώων τους. Στις ώρες αιχμής, υπάρχει και επιμέλεια του χώρου από δημοτικό υπάλληλο.
Για περισσότερες πληροφορίες τηλ επικ. 2132055385.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή