Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του ΠΑΣ να περάσουν στους «8» της Αθήνας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του ΠΑΣ  να περάσουν στους «8» της Αθήνας

Προσπάθησαν πολύ αλλά δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του ΠΑΣ. Έχασαν με 4-2 από τους παίκτες του Ακάδημου, προδομένοι από την κακή τους άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ ήταν άτυχος αφού μόλις στο 3΄ δεχθηκε το πρώτο τέρμα. Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε το 2-0 στο 10΄ από αντεπίθεση των αντιπάλων.
Ο ΠΑΣ μείωσε σε 2-1 με τον Ντόρι στο 30΄ με πανέμορφο σουτ αλλά μέσα σε τρία λεπτά δέχθηκε δυο τέρματα, το ένα από στημένο και το άλλο από αδράνεια της άμυνας, χωρίς καν να το καταλάβει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ κατάφερε να μείωση στο 2΄ και να κάνει το 4-2, πάλι με ωραίο πλασέ του Ντόρι.
Αμέσως μετά έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ αλλά ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια. Η συνέχεια του παιχνιδιού κύλησε με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να μειώσει με ανορθόδοξους τρόπους και τελικά να χάσει δίκαια τον αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που παρέμειναν μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα και προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Διαμαντής, Βαμβακάρης, Μπίλο, Παππάς, Μίντζιας, Λένης, Ντόρι, Βασιλάκης, Μποτσέτος, Παπαντωνίου, Μανουσόπουλος. Έπαιξαν: Νταβαρίνος, Γαβαλάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή