Επετειακή συναυλία των 10 χρόνων, των χορωδιών του Ωδείου Αθηνά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επετειακή συναυλία των 10 χρόνων,  των χορωδιών του Ωδείου  Αθηνά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή συναυλία των 10 χρόνων, των χορωδιών του Ωδείου Αθηνά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» Γαλατσίου, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.
Την συναυλία προλόγισαν ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» κος Ίκαρος Πετρόπουλος , ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης και η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γαλατσίου κα Μαργαρίτα Μανδηλαρά. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Διευθυντής του Ωδείου Αθηνά κος Νίκος Μανιταράς ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε τους συντελεστές της συναυλίας.
Στην σκηνή ανέβηκαν διαδοχικά η Κλασική Χορωδία ενηλίκων, η παιδική – νεανική Χορωδία και η Σύγχρονη Χορωδία ενηλίκων του Ωδείου Αθηνά με μαέστρο την
κα Δήμητρα Χανού – Αργυροπούλου. Στο πιάνο σε δικές του ενορχηστρώσεις ο κος Ηλίας Αργυρόπουλος ενώ τον ήχο ρύθμιζε ο κος Γιάννης Κυριακόπουλος. Μικροί και μεγάλοι χορωδοί ενθουσίασαν με την ερμηνεία τους το κοινό που είχε κατακλείσει την αίθουσα.
Την Χριστουγεννιάτικη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλοι της «ΔΡΑΣΗΣ» καθώς και πολλοί μουσικοί όπως ο μαέστρος της Χορωδίας της Λεοντείου κος Βασίλης Γιώτης, η μαέστρος της Χορωδίας του Δήμου Διονύσου κα Χρυσούλα Τσιμούρη και ο μαέστρος της Χορωδίας Βυζαντινής μουσικής του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Παγκρατίου κος Κωνσταντίνος Βαγενάς.
Η συναυλία έκλεισε με την απονομή τιμητικών διπλωμάτων προς τους χορωδούς.

 

ΔΤ ΩΔΕΊΟΥ Αθηνά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή