Η Έλενα Ζέρβα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Η Έλενα Ζέρβα  ανακοίνωσε την  υποψηφιότητά της για  δήμαρχος Γαλατσίου

Η Δημοτική Σύμβουλος Γαλατσίου Έλενα Ζέρβα-Γκιουρτζιάν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Γαλατσίου το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 σε ανοικτή εκδήλωση, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι». Το όνομα του Ανεξάρτητου Συνδυασμού της είναι το «Γαλάτσι του Αύριο».

Στην ομιλία της η κα Ζέρβα αναφέρθηκε στην πορεία της στα κοινά και τόνισε, ότι παρόλο που δεν ήταν στη διοίκηση του Δήμου, δεν σταμάτησε ν’ αγωνίζεται για το συλλογικό καλό των συμπολιτών της. Κι όπως είπε, χωρίς να υπολογίσει το προσωπικό κόστος, συγκρούστηκε με τα ατομικά συμφέροντα που έβλαψαν τη πόλη και αποκάλεσε «αληθινούς στυλοβάτες» τους εργαζόμενους του Δήμου.
Μεταξύ άλλων, η υποψήφια δήμαρχος πρότεινε την αναζωογόνηση και αναβάθμιση των απομονωμένων γειτονιών, το σχεδιασμό παρεμβάσεων που θα προσδώσουν αυτά τα ιδιαίτερα στοιχεία που θα κάνουν την πόλη ελκυστική, τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών οικονομικής ανάπτυξης ιδιαίτερα για τη νεολαία, ένα ανοιχτό δήμο με ουσιαστικό συμμετοχικό διάλογο με τους πολίτες και εγγυήθηκε έλεγχο, διαφάνεια και λογοδοσία σε κάθε δραστηριότητα.
Υπογράμμισε την θέληση για μια ενωμένη κοινωνία μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, που της στερούν τη δυνατότητα να σχεδιάσει το μέλλον της. Για ένα Δήμο «καταλύτη» που θα συμβάλλει στη βελτίωση της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής και όχι απλό διαχειριστή, τρεχουσών υποθέσεων. Για ένα Γαλάτσι που αξίζουμε και δικαιούμαστε. Το «Γαλάτσι του Αύριο» για όλες και όλους.
Τέλος, παρουσίασε το λογότυπο του Συνδυασμού και στη συνέχεια, τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και τους Συνεργάτες, που βρέθηκαν μαζί της από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας και οι οποίοι είναι:
Αλιμπέρτης Χρήστος, Πολιτικός Μηχανικός, Αραβαντινός Στέλιος, Καθηγητής Θεολογίας, Γραμματικοπούλου Ευτυχία, Ιδιωτική Υπάλληλος, Ζαρουλέα Ευγενία-Τζένη, Ηθοποιός, Ζαφειρέλης Δημήτρης, Μουσικός/Καθηγητής Μουσικής, Θεοδόσης Μάκης, Δημοσιογράφος, Κλουκίνας Γιάννης, Κατασκευαστής, Κρεμμύδα Βίκη, Φιλόλογος, Κωτσή Αγγελική, Αρχιτέκτων/Πολεοδόμος, Λαζάρου Δήμητρα, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μουντάνου Φωτεινή, Γεωπόνος, Νικολούλια Ματίνα, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Οικονόμου Γιάννης, Δημόσιος Υπάλληλος, Παπαγιαβή Τάνια, Δημόσιος Υπαλληλος, Ρουσάκης Περικλής, Μαθηματικός.

Πήγαινε στην κορυφή