Χριστούγεννα με την «Ομάδα των Πέντε Εποχών»

«Η Ομάδα των Πέντε Εποχών», και αυτά τα Χριστούγεννα, φοράει τα γιορτινά της, σκορπάει διάχυτη τη μαγεία των Χριστουγέννων και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν αξέχαστες στιγμές γεμάτες παιχνίδια, μουσικές, γέλια και παραμυθένιες σκηνικές δράσεις.
Η Σοφία Παπαδοπούλου και οι συνεργάτες της, με οδηγό την τεχνική του θεατρικού παιχνιδιού, την αγάπη και το μεράκι τους για το θέατρο και τα παιδιά (μικρά και «μεγάλα») παρουσιάζουν με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων δύο χριστουγεννιάτικες διαδραστικές παραστάσεις και σειρά χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων.
• «Ο Μικρός Πρίγκιπας»: Μια «παράσταση-παιχνίδι» για παιδιά και…για μεγάλους (γιατί όλοι οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά)
Η «Ομάδα των Πέντε Εποχών» βάζει λίγες Χριστουγεννιάτικες πινελιές στην υπέροχη ιστορία του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ και προσκαλεί το κοινό να «βιώσει» το απόλυτο παραμύθι του 20ου αιώνα και με οδηγό τις 5 αισθήσεις να ανακαλύψει ξανά την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, αλλά και αυτό το «κάτι» αληθινό, το κρυμμένο μέσα του..
• «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα»
Η Λίνα Μαγισσουλίνα η αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών ανεβαίνει στο μαγικό σκουπάκι της, κουνάει το ραβδάκι της και «προσγειώνεται» στον Βόρειο Πόλο. Αναστατώνει την Σία Μαγισσία, ξεσηκώνει τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, μα κυρίως σκορπάει άφθονη Χριστουγεννιάτικη μαγεία και ταξιδεύει τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους στα μονοπάτια της συνεργασίας, της φιλίας και της αποδοχής.
– Πληροφορίες: Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι. Πληροφορίες / Κρατήσεις: 210 3455020. Ομαδικές κρατήσεις: 6932 321039

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή