Νέο Πιλοτικό Πρόγραμμα Απασχόλησης για άνεργους ηλικίας 45+

  • Αφορά τους κατοίκους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας

Το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, άνοιξε η εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. για το Νέο Πιλοτικό Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων, το οποίο απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 45 ετών και άνω, εγγεγραμμένα πάνω από 6 μήνες στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. Ελευσίνας, κατοίκους των Δήμων, Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας.  

Οι νέες ενεργές πολιτικές του Ο.Α.Ε.Δ. είναι ένα διαρκές πρόγραμμα με πραγματικά κίνητρα σε άνεργους και επιχειρήσεις για την άμεση κάλυψη θέσεων εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε άνεργος μέσα από τη διαδικασία της συμβουλευτικής και της επικαιροποίησης του βιογραφικού του από ειδικούς συμβούλους, θα στοχεύει είτε σε Επιδοτούμενη εργασία σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις (μέχρι και 700 ευρώ το μήνα), είτε σε Εργασία Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε ΟΤΑ, είτε σε Επιδοτούμενη Κατάρτιση ή Πρακτική Άσκηση Εργασίας είτε στην Χρηματοδότηση για τη Δημιουργία Επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου, καθημερινά από τις 9:30 έως τις 17:00, (Σαλαμίνος 20, Ασπρόπυργος) και στα τηλέφωνα, 2132006489 – 2105576704.

Δελτίο Τύπου Δήμου Ασπρόπυργου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή