«International Fight Club 2018» οι βραβεύσεις των νικητών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
«International Fight Club 2018» οι βραβεύσεις των νικητών

To International Fight Club Open 2018, το διεθνές τουρνουά μαχητικών αθλημάτων που διοργάνωσαν το Fight Club Galatsi και ο Δήμος Γαλατσίου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου όπου φιλοξενήθηκαν πάνω από 1.000 αθλητές και θεατές, οι μεν για να αναμετρηθούν στα ποικίλα αγωνιστικά στυλ της διοργάνωσης με στόχο την κατάκτηση πρώτων θέσεων και χρηματικών επάθλων που έφτασαν τα 4.000 ευρώ και οι δε προκειμένου να απολαύσουν τους ερασιτεχνικούς αγώνες μαχητικών αθλημάτων με τις αναμετρήσεις να εξελίσσονται ομαλά σε 3 ρινγκ και 3 τατάμι.

Οι κατηγορίες του τουρνουά Κ1 ήταν αυτή τη φορά οι -67, -71 και -80 , με τις αντίστοιχες στα χαμηλά -63,5 κιλά και στα βαριά +90 να μην συμπληρώνουν την απαραίτητη από τους κανονισμούς 6άδα και γι’ αυτό τον λόγο να μην πραγματοποιούνται. Το έπαθλο για κάθε νικητή, όπως και τις προηγούμενες φορές ανήλθε στα 1.000 ευρώ μετρητά!
Οι αθλητές αγωνίστηκαν εκ νέου με τους επίσημους κανονισμούς του K1 Official, σε πυραμιδικό σύστημα (single elimination matches) και έφτασαν στους τελικούς όπου διεκδίκησαν τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα.
Νικητής στην κατηγορία -67kg ήταν ο Γιάννης Τσουκαλάς του Mallios Team, στην κατηγορία -71kg o Νίκος Γκίκας του Fight Club Galatsi και στην κατηγορία των -80kg ο Αλφόνσο Κόστα, επίσης του FCG.
Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι νικητές των υπόλοιπων ειδικών βραβείων της διοργάνωσης. Το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις των νικητών συλλόγων, αθλητών και ειδικών βραβείων στον Πολιτιστικό Χώρο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου (Χρήστου Καψάλη 12 & Καραϊσκάκη).
Εμφανώς ικανοποιημένος και περήφανος για τους αθλητές του ο προπονητής του Fight Club Galatsi Γιάννης Θεοφάνους, εκφράζει και τις ευχαριστίες όλων των συμμετεχόντων προς όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης: «Μέσω του “Παλμού” να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους και τους συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν, στο Official K1 καθώς και τις W.K.U. Hellas και I.S.K.A. Hellas και τον πρόεδρό τους, κ. Στέλιο Πολίτη για την υποστήριξη του, στον Κώστα Ταμπουρέα, υπεύθυνο για την διεξαγωγή του τουρνουά Semi-Contact, στο ιατρικό team του κ. Γιάννη Καλιάτσου, στους διαιτητές και όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης. Και φυσικά προς τον Δήμαρχο Γαλατσίου, κ. Γεώργιο Μαρκόπουλο, για την συνδιοργάνωση του I.F.C.O. 2018 και την πολύτιμη βοήθειά του στην επίτευξη των απαιτητικών διοργανώσεών μας. Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς του πρωταθλήματος, για την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά τους στην μέχρι τώρα πορεία του διεθνούς μας τουρνουά. Να αναφέρω τους χορηγούς μας: Η Integrated Security Management (I.S.M.) και ο κ. Βασίλης Κυριακόπουλος. Η Info-World.gr και ο κ. Έκτορας Καψούλης. Η Challenger by Happening και η κ. Φανή Γκίνη. Τα ασφαλιστικά γραφεία One Option / Ασφαλής Επιλογή και οι κ. Αντώνης και Έλενα Μακράκη. Η Olympus Sport και ο κ. Γιώργος Θεοδωρίδης. Η Seven Hellas και ο κ. Ηλίας Μαστρανδρέας. Η Let’s Dream Together και η κ. Τούλα Σπίρτου. Η Multifitness και ο κ. Μάνος Κοκκιας. Το Print Center Γαλατσίου και οι κ. Νίκος Κουτσός και Αλεξάνδρα Σούλτου.»
• ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ1 | –67KG
Τσουκαλάς Γιάννης (MALLIOS TEAM)
Yves Zanga Antibe (HELLAS TOP TEAM)
Μήκος Στάθης (ASKITIS TEAM HELLAS) / Μπατιστάτος – Μακρής Νικόλαος (ΜΑΣ ΑΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ)
• ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ1 | -71KG
Γκίκας Νίκος (FIGHT CLUB GALATSI)
Φασομυτάκης Κωστής (FIGHT CLUB GALATSI)
Νικολαΐδης Νικόλαος (SAVAGE CAMP) / Κεφαλάς Παντελής (EFL ACADEMY)
• ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ1 | -80KG
Κόστα Αλφόνσο (FIGHT CLUB GALATSI)
Τζώρτζης Ευάγγελος Σ (URBAN – VALAKIS TEAM)
Κονταξάκης Μάριος (POLITIS TEAM) / Ιατρού Αλέξανδρος (Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ)

Πήγαινε στην κορυφή