Συνέντευξη τύπου για φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, θα διοργανωθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ», τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 17:00.

Το Τουρνουά διοργανώνουν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, η ΕΡΤ, το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και το ΙΕΚ «ΑΛΦΑ» , υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός), στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των διοργανωτών εκπρόσωποι των  Μητροπόλεων Κηφισιάς  -Αμαρουσίου – Ωρωπού και Μεσογαίας – Λαυρεωτικής, εκπρόσωπος του Συλλόγου  ‘Όραμα Ελπίδας, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος,  κ. Δημήτριος Οικονόμου.

Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου όπου θα δοθούν πληροφορίες και λεπτομέρειες όσον αφορά στον σκοπό και το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή