Ένας ακόμα Βρεφονηπιακός Σταθμός στον Ασπρόπυργο

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ανακοινώνει τη χρηματοδότηση της κατασκευής του Γ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ρουπάκι από το Π.Ε.Π. Αττικής 2014-2010. Με την υπ’ αριθμόν Α.Δ.Α. 7Σ277Λ7-ΣΒΥ εγκρίθηκε από την  Ειδική  Υπηρεσία Διαχείρισης  Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Αττικής, η ένταξη της Πράξης «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στο Ο.Τ. Ρ17 του Δήμου Ασπροπύργου» με Κωδικό ΟΠΣ 5030302 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.550.000€ και ο χρόνος κατασκευής του 12 μήνες.

Ο Δήμος Ασπροπύργου ήταν ένας από τους 5 Δήμους της Αττικής που κατέθεσαν ολοκληρωμένη μελέτη και χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα. Με αφορμή την ανωτέρω επιτυχία ο Δήμαρχος Ασπροπύργου θέλει να συγχαρεί την Δ/νση Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τη μελέτη που εκπόνησε και την ταχεία διεκπεραίωση της.

 

Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος Ασπροπύργου θέλει να πληροφορήσει τους νέους γονείς του Ασπρόπυργου, πως μετά την επίλυση των γραφειοκρατικών χρηματοδοτικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην περιφέρεια Αττικής, συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες κατασκευής του Β΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Κάτω Φούσα.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή