Εγκαίνια έκθεσης ψηφιδωτού στο Καμίνι Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Εγκαίνια έκθεσης ψηφιδωτού στο Καμίνι Γαλατσίου

Στον ιδιαίτερο χώρο της στοάς του Πολιτιστικού Κέντρου Καμίνι πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εκπαιδευτικής έκθεσης ψηφιδωτού “Στία, στίον, Stein, stone” της Σοφίας Τσιάμη και του Γιάννη Μώρη, την Τετάρτη 31.10.2018.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Βασίλη Δερεδίνη, του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μάνου Ελευθερίου και του Γενικού Γραμματέα κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, βουλευτών, πρώην υπουργών, εικαστικών, καθηγητών και πλήθος κόσμου.
Ο επιμελητής της έκθεσης κ. Μάνος Ελευθερίου μίλησε για την πολιτιστική και καλλιτεχνική αξία του ψηφιδωτού και την ιστορία του, ενώ ο Δήμαρχος προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους δύο ψηφοθέτες, ευχαριστώντας τους για την ξεχωριστή έκθεση που διοργανώνουν στο Δήμο Γαλατσίου.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και είναι επισκέψιμη τις καθημερινές (Δευτ. – Παρ.) τις πρωινές ώρες για τα σχολεία, ενώ θα παραμένει ανοικτή κάθε μέρα από 17:00-20:00 (Δευτέρα έως Κυριακή). Τα Σάββατα και τις Κυριακές θα λειτουργεί και πρωινές ώρες 11:00-13:00.
Πληροφορίες στο Τμήμα Παιδείας, κα. Άννα Κασιέρη και στα τηλ.: 2102143385, 2102143415,

mail: kasieri@galatsi.gr

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή