Πλούσια η πίτα των εργαζομένων του Δήμου μας

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Πλούσια η πίτα των εργαζομένων του Δήμου μας

O δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος μαζί με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Μανώλη Τζανακάκη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του Δήμου, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Θάνος Κωστόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχείου.
Ο κ. Τσίρος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία στους εργαζόμενους και τους διαβεβαίωσε ότι, μέσα από κοινή προσπάθεια και συζήτηση, θα μπορέσουν να λύσουν όσα ζητήματα προκύψουν και μέσα στο 2012.   
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Γαλατσίου κ. Τζανακάκης, παίρνοντας το λόγο, ευχήθηκε σε όλους το 2012 να είναι η τελευταία χρονιά αυτής της κακής κατάστασης που βιώνουμε όλοι τα δυο τελευταία χρόνια.
Τρεις ήταν οι εργαζόμενοι που έτυχαν τα φλουριά και κέρδισαν πέντε μέρες άδεια ο καθένας! (Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν…)
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, επίσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεωργία Κιτσίνη, η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Χριστίνα Μπούρα, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Ζώμπος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Μανώλης Πρωτονοτάριος και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Νίκου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή