Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Το να αποφασίζει το κόμμα για τη διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θεωρείται προφανώς φυσιολογικό στο σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ

H Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την παρέμβαση του Υφυπουργού ΨΗΠΤΕ, κ. Κρέτσου, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., κ. Βασίλη Κωστόπουλου και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., κ. Γιώργου Θαλασσινού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το να αποφασίζει το κόμμα για τη διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θεωρείται προφανώς φυσιολογικό στο σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη απορία που έχουμε είναι γιατί δεν εκπέμπεται ακόμη το πρόγραμμα της ΕΡΤ απευθείας από την Κουμουνδούρου».

Πλήρης Δήλωση

«Μέχρι χθες, το δίδυμο Παππάς και Κρέτσος απαντούσαν εν χορώ πως
“όλα βαίνουν καλώς στην ΕΡΤ” αδιαφορώντας για τις καταγγελίες των στελεχών της δημόσιας τηλεόρασης, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά ακόμα και των ίδιων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Και σήμερα, ξαφνικά, αποφάσισαν να ξηλώσουν σύσσωμη την ηγεσία της ΕΡΤ καθώς η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε χθες επί του θέματος, είχε άλλη άποψη από τους κ. Παππά και Κρέτσο.

Το να λαμβάνει το κόμμα αποφάσεις για την δημόσια τηλεόραση θεωρείται προφανώς φυσιολογικό στο σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη απορία που έχουμε είναι γιατί δεν εκπέμπεται ακόμη το πρόγραμμα της ΕΡΤ απευθείας από την Κουμουνδούρου».