Άφησε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο και πήγε να ψωνίσει

Κάθε άνθρωπος θέτει τις προτεραιότητές του. Για τους γονείς συνήθως η προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους, αν και αυτό δεν ισχύει για όλους.

Για παράδειγμα, μια 23χρονη από την Αριζόνα έθεσε ως προτεραιότητα τα ψώνια της, χωρίς να την ενδιαφέρει η ασφάλεια των μικρών παιδιών της που είχε μαζί της στο αυτοκίνητο.

Η Artisha Dates επισκέφθηκε ένα εμπορικό κέντρο μαζί με τον ξάδερφό της, αφήνοντας τα τρία της παιδιά ηλικίας 2, 3 και 4 ετών μέσα στο αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη!

Τα παιδιά, που δεν ήταν ασφαλισμένα σε ειδικά καθισματάκια, άρχισαν να παίζουν με τα παράθυρα και να περιεργάζονται τον επιλογέα ταχυτήτων, μέχρι τη στιγμή που ένας φύλακας του mall μαζί με έναν πολίτη τα εντόπισαν και έσπευσαν να τα βγάλουν έξω από το αυτοκίνητο καθώς η ζωή τους βρισκόταν σε κίνδυνο.
Παράλληλα ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο για δει τι ακριβώς συμβαίνει. Η μητέρα επέστρεψε στο σημείο έπειτα από μισή ώρα έχοντας ολοκληρώσει τα ψώνια της και βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών που άρχισαν να της κάνουν ερωτήσεις.

Τους είπε πως σταμάτησε στο εμπορικό κέντρο γιατί ήθελε να ψωνίσει κάτι για τον σύντροφό της και πως δεν βλέπει κάτι λάθος στο ότι άφησε τα τρία της παιδιά να παίζουν μέσα στο αυτοκίνητο με τον κινητήρα σε λειτουργία.

Τώρα η 23χρονη αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για αμέλεια παιδιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή