Αυτά τα Χριστούγεννα το Παλαί σας περιμένει για να σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Αυτά τα Χριστούγεννα το Παλαί σας περιμένει για να σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο

Από τις 23 Νοεμβρίου 2018 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019 το Παλαί Γαλατσίου στολίζεται χριστουγεννιάτικα και υποδέχεται το πρώτο θεματικό εορταστικό θέατρο της Αθήνας, που σας περιμένει για να σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο! To Christmas Theater είναι εδώ!

Τις φετινές γιορτές η Αθήνα υποδέχεται μια νέα εντυπωσιακή θεατρική πρόταση. Στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, το Παλαί, ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και ετοιμάζεται το Christmas Theater, από τη σκηνή του οποίου θα παρελάσουν οι Pink Martini, ο Καρυοθραύστης με σολίστ των Μπαλέτων Mariinsky και ζωντανή ορχήστρα, το Μαύρο Θέατρο της Πράγας με τα ωραιότερα παραμύθια, ο Τσάκι Τσαν Κουνγκ Φου, τα Βιενέζικα Βαλς με την Ορχήστρα Φράνζ Λεχάρ της Βιέννης, το Dancing in the Rain με μοντέρνο χορό στη βροχή, το Christmas Gala με σολίστ των Μπαλέτων Bolshoi Mariinsky, η Madeleine Peyroux, το Christmas Magic Festival με διάσημους μάγους τους Λας Βέγκας. Και έξω το πιο …νόστιμο χριστουγεννιάτικο χωριό, Street Food Village με γεύσεις από όλο τον κόσμο.
Το Christmas Theater θα είναι χωρητικότητας 3.000 θεατών και θα είναι το μεγαλύτερο θέατρο της Αθήνας. Οι παραστάσεις που θα υποδεχτεί φιλοδοξούν να μας ταξιδέψουν στις ομορφότερες Χριστουγεννιάτικες πρωτεύουσες όλου του κόσμου. Από την Πράγα και την Βιέννη μέχρι την Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, φυσικά την Νέα Υόρκη αλλά και το Λας Βέγκας!
Αυτά τα Χριστούγεννα, βγάλτε το εισιτήριο σας και ταξιδέψτε στις ομορφότερες Χριστουγεννιάτικες πόλεις όλου του κόσμου! Βγάλτε το εισιτήριό σας για το Christmas Theater!
– CHRISTMAS THEATER, Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137
Περισσότερα στο www.christmastheater.gr και στο 211 7701700

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή