Διάσημοι που έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας

Με αφορμή την είδηση ότι ο Robbie Williams και η σύζυγός του υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδάκι με αυτή τη μέθοδο, θυμόμαστε μερικές ακόμη “επώνυμες” περιπτώσεις που την επέλεξαν επίσης. Ομόφυλα ζευγάρια, ή ζευγάρια με “θέματα” γονιμότητας έχουν βρει στη μέθοδο της παρένθετης μητέρας τη λύση για το πιο “όμορφο” πρόβλημά τους.

Ο Robbie Williams και η Ayda Field  παντρεύτηκαν το 2010 και έχουν μαζί δυο παιδιά -από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα, δηλαδή: Την 5 ετών Θεοδώρα και τον 3 ετών Charlie. Μέσω μιας ανάρτησης στα social media μάθαμε ότι η μικρή Colette (Coco) Josephine Williams ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και συμπλήρωσε την ευτυχία τους. .

Ύστερα από πολλά χρόνια προσπαθειών, η Tyra banks έγινε μανούλα μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο του 2016. Η ίδια και τότε σύντροφός της, Eric Asla [φωτό] δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους. Σήμερα το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πια μαζί όμως η αγάπη τους για τον γιου τους θα τους ενώνει πάντα.

Η Nicole Kidman και ο σύζυγος της Keiht Urban καλοσώρισαν την κόρη τους Faith Margeret που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2010. Το ζευγάρι που είχε ήδη μια κόρη, την οποία είχε γεννήσεί η Kidman, είχε δηλώσει σχετικά: “Η οικογένεια μας είναι πραγματικά ευλογημένη και είμαστε τόσο ευγνώμονες που μας δόθηκε το μωρό μας. Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας”.

Kim Kardashian & Kanye West: Το πρώτο παιδί του διάσημου ζεύγους, η North, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2013 και το δεύτερο, ο Saint τον Δεκέμβρη του 2015. Η διάσημη τηλεπερσόνα αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα κατά τη διάρκεια των εγκυμοσύνων της και οι γιατροί τη συμβούλεψαν να μην ξαναμείνει έγκυος. Θέλοντας όμως να μεγαλώσει την οικογένειά της, κατέφυγε στη λύση της παρένθετης. Η Chicago γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2016.

Neil Patrick Harris: Ο σταρ της σειράς “How I Met Your Mother” και ο σύζυγός του, David Burtka, έγιναν ευτυχισμένοι γονείς αυτών των γλυκύτατων διδύμων μέσω παρένθετης μητέρας το 2010

Η Elisabeth Banks και ο σύζυγος της Max Handleman διάλεξαν την παρένθετη μητρότητα για να δημιουργήσουν την οικογένεια τους και έτσι απέκτησαν τα δυο τους παιδιά τον Magnus και τον Felix. “Αυτή η εμπειρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μας έμαθε πάρα πολλά σχετικά με την γενναιοδωρία και την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε”, είχαν δηλώσει σχετικά.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ : www.womenonly.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή