BALENCIAGA Race Runners –Τα παπούτσια που αγαπάνε οι celebrities

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
BALENCIAGA Race Runners –Τα παπούτσια που αγαπάνε οι celebrities

Η BALENCIAGA ήταν ανέκαθεν ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές των celebrities τόσο για την άνεση όσο και για το μοναδικό της στυλ. Τελευταία, όλα τα βλέμματα έχουν πέσει στα πολύχρωμα παπούτσια με το λάστιχο που φόρεσαν η Kendall Jenner, ο Cristiano Ronaldo ο John Wall και άλλοι celebrities σε εμφανίσεις που αντιγράφηκαν στη συνέχεια από πολλούς influencers. Εμείς βρήκαμε αυτά τα παπούτσια και σας τα παρουσιάζουμε!

 

 

 

 


BALENCIAGA Race Runners

Τα πολυσυζητημένα παπούτσια με το λάστιχο δεν είναι άλλα από τα BALENCIAGA Race Runners. Τα Race Runners κυκλοφόρησαν ως μοντέρνα και πρωτοποριακή πρόταση αλλά η ποικιλία σε χρώματα και παραλλαγές τα έχουν καθιερώσει σταδιακά ως μία κλασική επιλογή που ταιριάζει σε κάθε εμφάνιση.

Πώς να τα φορέσετε

Η fashion blogger Raleene Cabrera φοράει τα αγαπημένα της BALENCIAGA Race Runners όταν βγαίνει για τρέξιμο. Το μοντέλο αυτό σχεδιάστηκε αρχικά για τρέξιμο όπως προδίδει άλλωστε και το όνομά τους (Race Runner=Δρομέας αγώνων) και ταιριάζει ιδανικά με τα αθλητικά σας ρούχα. Τα έντονα χρώματα και οι πολύχρωμοι συνδυασμοί θα κάνουν το σας σύνολο μοναδικό και θα τραβήξουν τα βλέμματα στα πόδια σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O επαγγελματίας μπασκετμπολίστας του NBA Mike Conley, φόρεσε τα Race Runners με τζιν και σακάκι δημιουργώντας μία casual-βραδινή πρόταση. Το σακάκι με το τζιν είναι μια κλασική επιλογή που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορεί να απογειωθεί με ένα τόσο ιδιαίτερο χρωματιστό παπούτσι. Ο Mike Conley κατάφερε να δώσει τον δικό του χαρακτήρα στην εμφάνισή του μέσα από έναν αντισυμβατικό αλλά απόλυτα μοντέρνο συνδυασμό.

Πού να τα βρείτε

 

 

 

 

 

 

Είστε έτοιμοι να φορέσετε τα παπούτσια των celebrities; Θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα σχέδια και τους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα βήματά σας θα ξεχωρίζουν σε κάθε σας εμφάνιση όποιο σχέδιο και αν διαλέξετε. Τα BALENCIAGA Race Runners μπορείτε να τα βρείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το κατάστημα Hionidis αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

 

by Οικονομίδου Χριστίνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή