Αγγ. Ζήκου και Ντ. Σπηλιοπούλου οι νέες Αντιδήμαρχοι Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Αγγ. Ζήκου και Ντ. Σπηλιοπούλου οι νέες Αντιδήμαρχοι Γαλατσίου

Μετά τους Βασίλη Δερεδίνη, Μάνο Ελευθερίου και Κώστα Μπάστα αλλά και την παραίτηση του Γερμάνου Μελισσουργού, έρχονται δύο κυρίες της διοίκησης του δήμου να αναλάβουν καθήκοντα αντιδημάρχου. Οι κυρίες Αγγελική Ζήκου και Ντίνα Σπηλιοπούλου είναι οι δύο νέες αντιδήμαρχοι μετά την πρόσφατη απόφαση του κ. Γιώργου Μαρκόπουλου να καλύψει και τις πέντε θέσεις αντιδημάρχων.

Στις 31 Αυγούστου του 2019 λήγει η θητεία των δύο παραπάνω κυριών, τα καθήκοντα των οποίων αναλυτικά έχουν ως εξής:
Η κα Ζήκου Αγγελική – Μαρία ως Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αναλαμβάνει:
• Την εποπτεία, έλεγχο, παρακολούθηση, σχεδιασμό και τον συντονισμό υλοποίησης των θεμάτων που αφορούν στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση του Δήμου καθώς και την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων με εντολή μου πλην χρηματικών ενταλμάτων.
• Την εποπτεία, έλεγχο, παρακολούθηση και τον συντονισμό της καλής λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη (Κ.Ε.Π.) καθώς και την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων της διεύθυνσης με εντολή δημάρχου πλην χρηματικών ενταλμάτων.
Η κα Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη Κωνσταντίνα ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Γαλατσίου είναι πλέον υπεύθυνη για την εποπτεία, έλεγχο και παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας (υπεύθυνη όλων των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου μας, του Τομέα Ισότητας των Φύλων) καθώς και την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων της διεύθυνσης με εντολή δημάρχου πλην χρηματικών ενταλμάτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή