International Fight Club Open 2018 τον Νοέμβριο στο Παλαί Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
International Fight Club Open 2018 τον Νοέμβριο στο Παλαί Γαλατσίου

Το INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2018 είναι γεγονός. Ένα διεθνές τουρνουά αγώνων για παιδιά και ενήλικες, άντρες και γυναίκες, αρχάριους ή προχωρημένους έρχεται στο Παλαί Γαλατσίου.

Το πρωτάθλημα παρουσίασε πρώτο και συνεχίζει και φέτος, την καινοτόμο για την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδέα, ενός μίνι τουρνουά kickboxing 5 κατηγοριών κιλών στο οποίο συμμετέχουν μόνο ερασιτέχνες αθλητές Α’ κλάσης, κάτω από την αιγίδα και τους κανονισμούς του επίσημου Κ1, και του μεγάλου παγκόσμιου φορέα του, της I.S.K.A. Δηλαδή, ένα μίνι τουρνουά μέσα στο διεθνές ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μας, που απονέμει στους 5 πρωταθλητές των 5 κατηγοριών, από 1000 ευρώ σε μετρητά, βοηθώντας τους να διακριθούν και να συνεχίσουν να παλεύουν για τα όνειρά τους, μέσα στις αντίξοες, πραγματικά, συνθήκες που βιώνουμε για τον αθλητισμό και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.
Έτσι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα από τα πολλά διαθέσιμα στυλ της διοργάνωσης (Kick Light, Semi-Contact, Low Kicks, K1, Thai Boxing, Boxing), ή να συμμετάσχουν στο πυραμιδικό τουρνουά K1 σε οποιαδήποτε από τις 5 διαθέσιμες κατηγορίες (63,5kg, 67kg, 71kg, 80kg ή +90kg), κερδίζοντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 1000€ για τον νικητή κάθε κατηγορίας.
Επίσημος Broadcaster θα είναι και αυτή τη φορά, τα κανάλια της Novasports.
Το IFCO 2018 διεξάγεται με τους κανονισμούς και την αιγίδα των παγκόσμιων ομοσπονδιών WKU & ISKA και συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Γαλατσίου.
Ένα διεθνές τουρνουά μαχητικών σπορ για παιδιά και ενήλικες, άντρες και γυναίκες, αρχάριους ή προχωρημένους.
Περισσότερα για τη διοργάνωση σύντομα!

Πήγαινε στην κορυφή