Δράση Κοινωνικής Προσφοράς από Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

Δράση Κοινωνικής Προσφοράς από Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με τα Κ.Α.Π.Η. και την Κοινωνική Κουζίνα «Ο ‘Αλλος ‘Ανθρωπος».

 

Η δράση υλοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2018 στο πάρκο Βύρωνος, Καραολή Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο του Δήμου, κατά την οποία μαγειρέψαμε, γευματίσαμε και διανείμαμε μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

 

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας μαγειρεύοντας και γευματίζοντας όλοι μαζί.

 

Οι συμμετέχοντες κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο μας, που αφορά όλους μας. Επίσης, επαγγελματίες υγείας των Κ.Α.Π.Η. ενημέρωσαν άτομα τρίτης ηλικίας για παροχές και υπηρεσίες που τους αφορούν.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δήμου Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς Κλωνάρη Λεμονιά, καθώς και η Γενική Γραμματέας Σταυρούλα Κοττάκη-Προμπονά.

 

Όλα τα  προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των γευμάτων προέρχονταν από δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών, οι οποίοι με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον.

 

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ψητοπωλείο «COCOMAM» και τα αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΝ», «SOMI BREAD» και «THE BAKERS».

 

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00  – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή