Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στον Ασπρόπυργο

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού,
από τον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου
και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός ενημερώνει τους Δημότες ότι, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το Τμήμα Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, κατόπιν αιτήματός του, θα παρουσιάσει στους μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης τα αθλήματα του Κλασσικού Αθλητισμού, της Πετοσφαίρισης και της Καλαθοσφαίρισης.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018, από τις 09:00 έως τις 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου, με τη συνδρομή των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα συγκεκριμένα αθλήματα με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσω αλλά και με πρακτική άσκηση. Επισημαίνεται ότι, η εν λόγω δράση ξεκίνησε τον περασμένο χρόνο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, αφού πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε τρία σχολεία της περιοχής.

Ο Οργανισμός, και ειδικότερα το Τμήμα Αθλητικών Δραστηριοτήτων, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τα Σχολεία και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αξιολογώντας κάθε πρόταση και υλοποιώντας όποια  συνεργασία μπορεί να προκύψει. Η στήριξη και η συμμετοχή των Συλλόγων και των Σχολείων έχουν συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αποτελεσματική εφαρμογή των περισσοτέρων δράσεων του Τμήματος, γεγονός που ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. ευελπιστεί να συνεχιστεί.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή