Εγγραφές στο Σχολείο Ρουμανικής Γλώσσας του Δήμου Ασπροπύργου

Δήμος Ασπροπύργου
Εγγραφές στο Σχολείο Ρουμανικής Γλώσσας του Δήμου Ασπροπύργου

Αρχίζουν οι Εγγραφές στο Σχολείο Ρομανικής Γλώσσας του Δήμου Ασπροπύργου

* Από τις 13 Οκτωβρίου τα Μαθήματα.

Ο Δήμος Ασπροπύργου ανακοινώνει ότι άρχισαν οι Εγγραφές για το Σχολείο Ρουμανικής Γλώσσας, που θα λειτουργήσει σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελληνορουμανικής Φιλίας «Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη» Ασπροπύργου και την Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας.

Τα μαθήματα, θα γίνονται στα Γραφεία του Συλλόγου, κτίριο του Δήμου στην Άνω Φούσα (πρώην 8ο Δημοτικό Σχολείο) τα πρωινά εκάστου Σαββάτου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν, τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως, στο Γραφείο Γενικού Γραμματέα του Δήμου στην κ. Μαρία Τσολερίδη τις ώρες από 09:00 – 13:00, στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου ή στο τηλέφωνο 213 2006514, ή στην Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Μαριάννα Κοντουράρου, στο τηλέφωνο 6984639567.

Λόγω των περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας. Τα μαθήματα του Σχολείου θα αρχίσουν το Σάββατο, 13 του Οκτώβρη και θα αφορούν ένα Τμήμα Ενηλίκων και ένα Τμήμα Νέων σχολικής ηλικίας. Η πρώτη συνάντηση των Μαθητών με την Καθηγήτριά τους, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2018, στις 18:30 στην έδρα του Συλλόγου (πρώην 8ο Δημοτικό Σχολείο).

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή