Ανανεώθηκε για ένα χρόνο η θητεία των Αντιδημάρχων

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ανανεώθηκε για ένα χρόνο η θητεία των Αντιδημάρχων

Έως την 31η Αυγούστου του 2019 παρατείνεται η θητεία των τεσσάρων αντιδημάρχων του Δήμου Γαλατσίου μετά από σχετική απόφαση του δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου. Έτσι, στις θέσεις τους παραμένουν οι Βασίλης Δερεδίνης, Μάνος Ελευθερίου, Γερμάνος Μελισσουργός και Κώστας Μπάστας ενώ ο Φραγκίσκος Κουνάνης θα συνεχίσει να έχει την ευθύνη της ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του Αυτοτελούς Γραφείου Δημάρχου.

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Δερεδίνης ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, έχει ως αρμοδιότητες:
– Την εποπτεία, και το συντονισμό των πάσης φύσεως οικονομικών θεμάτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.
– Την έγκαιρη βεβαίωση και είσπραξη των πάσης φύσεως εσόδων του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από τις δαπάνες κατασκευής αγωγών αποχέτευσης κρασπεδορείθρων και πεζοδρομίων.
– Την υπογραφή των, υπό του Τμήματος της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, πάσης φύσεως εκδιδομένων εγγράφων και βεβαιώσεων καθώς και την με εντολή δημάρχου υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων Διοικητικής εκτέλεσης, κοινοποιήσεις εγγράφων στον Ο.Α.Ε.Δ., ανανεώσεις συμβάσεων, απολύσεις κλπ.
Καθήκοντα Αντιδημάρχου Παιδείας συνεχίζει να εκτελεί ο Μάνος Ελευθερίου στις αρμοδιότητες του οποίου είναι:
– Η εποπτεία, ο έλεγχος και παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του Τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς εκτός των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης.
– Η υπογραφή με εντολή δημάρχου των πάσης φύσεως εγγράφων του ανωτέρω τμήματος, πλην χρηματικών ενταλμάτων.
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου παραμένει ο Γερμάνος Μελισσουργός, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εποπτεία, τον έλεγχο και την παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και ειδικότερα των τεχνικών έργων του Δήμου, την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων της Δ/νσης με εντολή δημάρχου πλην χρηματικών ενταλμάτων και εκ παραλλήλου, την εποπτεία και τον έλεγχο της λειτουργίας του Τμήματος Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.
Ο Κώστας Μπάστας ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος είναι υπεύθυνος για την εποπτεία, τον έλεγχο και την παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας εκτός του Τμήματος Πρασίνου, καθώς και την υπογραφή πάσης φύσεως εγγράφων της Δ/νσης με εντολή δημάρχου πλην χρηματικών ενταλμάτων.
Όλοι οι αντιδήμαρχοι είναι αρμόδιοι για την θεώρηση του γνησίου υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων, καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
Τέλος, ο Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης είναι αρμόδιος για την υπογραφή με εντολή δημάρχου των πάσης φύσεως εγγράφων του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας συν αποφάσεων πολιτογράφησης και βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας, καθώς και της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του Αυτοτελούς Γραφείου Δημάρχου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή