Μεγάλη η ανταπόκριση για την ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών των Ακαδημιών του Δήμου Ηρακλείου – Διευρύνονται τα όρια ηλικίας

“Μεγάλη η ανταπόκριση για την ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών των Ακαδημιών του Δήμου Ηρακλείου – Διευρύνονται τα όρια ηλικίας για να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το ενδιαφέρον των παιδιών του Ηρακλείου για την ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών που, για πρώτη φορά φέτος, δημιούργησαν οι Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που, οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου διευρύνουν τα όρια ηλικίας για να καλύψουν τα δεκάδες κορίτσια που θέλουν να μπουν στην ομάδα.
Έτσι, οι Ακαδημίες δέχονται πλέον κορίτσια ηλικίας 8 έως 16 ετών (αρχικά ήταν στο εύρος 10 – 13) τα οποία θα στελεχώσουν τις ομάδες ποδοσφαίρου και θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο στα σχετικά τουρνουά.
Θυμίζουμε, οι εγγραφές για τις Ακαδημίες πραγματοποιούνται καθημερινά (για κορίτσια και αγόρια) από τις 9.00 έως τις 14.00 στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2, 1ος όροφος) και από τις 16.00 έως τις 19.00 στο γήπεδο της οδού Κύμης (Καλαβρύτων και Φιλ. Εταιρίας).
Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες 2102756740 και στο κινητό 6981258090.”

 

δελτιο τυπου Δήμου Ηρακλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή