Ο Γ.Καμίνης για τη μεταβίβαση του φόρου ακινήτων

Καθοριστικό βήμα για την ενηλικίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χαρακτήρισε τη μεταβίβαση του φόρου ακινήτων στους δήμους ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ 100,3 και τον δημοσιογράφο κ. Παύλο Τσίμα.

«Γίνεται σε όλον τον προηγμένο κόσμο, γιατί όχι και σ’ αυτή τη χώρα. Δεν αρκούν όμως οι εξαγγελίες» δήλωσε ο κ. Καμίνης, κληθείς να σχολιάσει τις εξαγγελίες του πρόεδρου της ΝΔ από το βήμα της ΔΕΘ και σημείωσε: «απαιτείται να αποσαφηνιστεί αν αποτελεί το τέλος της χρηματοδότησης των δήμων από τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς επίσης και το πώς θα εφαρμοστεί σε δήμους με χαμηλές αξίες ακινήτων, όπου και θα πρέπει να υπάρχει μαξιλάρι ασφαλείας».

Σε ερώτηση για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι φέτος υπήρξε μεγαλύτερη συγκράτηση στις εξαγγελίες, σε αντίθεση με την κακή εμπειρία προηγούμενων ΔΕΘ, όπου επικρατούσε πλειοδοσία παροχών, όπως οι ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα το 2014. «Από τον κ. Μητσοτάκη, ακούσαμε μέτρα για  την ανάπτυξη, τα οποία όμως θα αργήσουν να αποδώσουν. Αυτό που δεν ακούσαμε είναι τι θα κάνει μέχρι τότε με την περιστολή των κρατικών δαπανών και το κοινωνικό κράτος. Γι’ αυτό και ο ρόλος του Κινήματος Αλλαγής γίνεται όλο και πιο σημαντικός», δήλωσε χαρακτηριστικά

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή