Η Κ.Ε.Δ.Α. παρέδωσε φάρμακα στο “Κοινωνικό Φαρμακείο” του Δήμου Ασπροπύργου

Σημαντική η συμβολή των Εθελοντών και των Δωρητών της Δομής

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου, μέσω της δομή της, «Βοήθεια στο σπίτι», σε συνεργασία με το φαρμακείο «Κολιός Αντώνιος» και με τη συνδρομή εξυπηρετούμενων της δομής, συγκέντρωσαν μια ικανοποιητική ποσότητα φαρμάκων και τα παρέδωσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ασπροπύργου. Το προσωπικό

της δομής, αφού πρώτα έλεγξε τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν, αν εξυπηρετούν ωφελούμενους του προγράμματος, «Βοήθεια στο σπίτι», μαζί με την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Σοφία Μαυρίδη τα παρέδωσαν στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Δημήτριο Καγιά, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το «Κοινωνικό Φαρμακείο».

Η πρωτοβουλία αυτή της Κ.Ε.Δ.Α. αναδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής του Ασπρόπυργου, για τους ανθρώπους που χρειάζονται ουσιαστική και συστηματική πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα.

Οι δραστικές ουσίες των φαρμάκων κάλυπταν σε αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά, αγχολυτικά, υπολιπιδαιμικά, για τον θυρεοειδή, για την αναιμία και αντιαλλεργικά. Σημειώνεται ότι, το «Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δήμου Ασπροπύργου, που εδρεύει στην οδό Μπουμπουλίνας 26, λειτουργεί καθημερινά από τις 9π.μ. έως τις 5μ.μ. Επισημαίνεται ότι, εκτός από τα εγγεγραμμένα μέλη που υποστηρίζονται από την εν λόγω δομή, το «Κοινωνικό Φαρμακείο» μπορεί να εξυπηρετήσει και άτομα που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη, έπειτα από τη προσκόμιση του ιατρικού παραπεμπτικού.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή