Συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στο Θέατρου Βράχων.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στο Θέατρου Βράχων.

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και οι Δομές Παροχής Συσσιτίου των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού, συμμετέχουν για φιλανθρωπικό σκοπό στη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα που θα πραγματοποιηθεί 19/9/2018 και ώρα 21:00 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Θέατρου Βράχων.

Ο στόχος είναι διττός: πρώτον, η ενημέρωση του κοινού σχετικά με το κοινωνικό έργο των Δομών και δεύτερον, η ενίσχυση των δομών με τρόφιμα από παρευρισκόμενους που επιθυμούν να προσφέρουν.

Οι παρευρισκόμενοι, την ημέρα αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία για το πως μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, το οποίο αφορά όλους μας.

Ελάτε να μοιραστούμε την χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης υπό τους μαγευτικούς ήχους του γνωστού μας καλλιτέχνη Γιάννη Αγγελάκα!!!

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών των Κοινωνικών Παντοπωλείων και Παροχής Συσσιτίου των Δήμων μας.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή