Διαγωνισμός Μαγειρικής στον Δήμο Λαυρεωτικής

Πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Λαυρίου ο καθιερωμένος διαγωνισμός μαγειρικής, προς τιμήν του Αγίου Ευφρόσυνου του Μάγειρα την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο Κ.Α.Π.Η.

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η  που συμμετείχαν, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τις δημιουργίες τους όχι μόνο για την νοστιμιά αλλά και την φαντασία τους.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν, η κα Ματίνα Ο. Βιδάλη, εθελόντρια και αρωγός του Κ.Α.Π.Η., η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΕΦΑΛΟΣ” Δήμητρα Πάλλη, η εκπρόσωπος της εταιρείας Raycap Α.Ε. Ελένη Σασσάνη και η Σεφ Νένα Ισμυρνόγλου. Το περιοδικό “Γαστρονόμος” της Καθημερινής κάλυψε την εκδήλωση.

Τα δώρα του διαγωνισμού ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο, μια τηλεόραση 40” και ένας καταψύκτης – ψυγείο 250lt, τα κέρδισαν αντίστοιχα οι κκ Ρίζου, Μαργιάνου και Τελίδης.

Άλλοι 12 τυχεροί κέρδισαν με κλήρωση από μια κεραμική γάστρα με καπάκι. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν δώρο μια ποδιά από το Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΕΦΑΛΟΣ”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίκλος, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΔΑΝΕΤΑΛ Χάρης Ζαγουρής, οι σεβασμιότατοι πατέρες Κωνσταντίνος Συρίγος και Κωνσταντίνος Παπανικολάου.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Raycap Α.Ε. κο Κωνσταντίνο Αποστολίδη, χορηγό μας για άλλη μια χρονιά.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή