Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Έναρξη νέας σεζόν για τα δωρεάν μαθήματα εκμάθησης τάμπλετ στο Δήμο Ηρακλείου

Πρόσβαση Στον Ψηφιακό Κόσμο – Για ακόμα μια περίοδο δωρεάν μαθήματα για τη χρήση τεχνολογιών αφής (τάμπλετ) για άτομα άνω των 50 ετών

«Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στο άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο» και προσφέρει δωρεάν μαθήματα εκμάθησης τάμπλετ στους κατοίκους της πόλης άνω των 50 ετών. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον φορέα «50και Ελλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE.
Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν, μέσω τάμπλετ, τεχνολογίες αφής, ίντερνετ, email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook και skype), φωτογραφική μηχανή, σημειώσεις, ημερολόγιο, ειδοποιήσεις και άλλες εφαρμογές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα. Την προηγούμενη περίοδο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πάνω από 250 άτομα από το Ηράκλειο.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με την 50και Ελλάς καθημερινά 9.00 με 21.00 στο τηλέφωνο 2106249300.»