Η κωμωδία του Μποστ «Μαρία Πενταγιώτισσα» στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Η κωμωδία του Μποστ «Μαρία Πενταγιώτισσα» στο Γαλάτσι

«Μαρία Πενταγιώτισσα» στις 16 Σεπτεμβρίου

από τη Δημοτική Θεατρική Σκηνή

Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου ολοκληρώνει τις τελευταίες εντατικές πρόβες της κωμωδίας του Μποστ «ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ» , που θα ανεβάσει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, στα 20:30, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεικου, με ελεύθερη είσοδο.

Η Μαρία η Πενταγιώτισσα ήταν μια μοιραία γυναίκα του 19ου αιώνα, γνωστή για τις ερωτικές της περιπέτειες, που « στην ποδιά της σφάζονταν παλικάρια» όπως λέει και το τραγούδι. Ο Μποστ εδώ κάνει μια παρωδία αυτής της ιστορίας, για να σατιρίσει με το βιτριολικό του χιούμορ, θεούς και δαίμονες, προσωπικά και δημόσια ήθη και πάθη της τότε και της σημερινής Ελλάδας.

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κωτσής

Σκηνικά: Δημήτρης Κωτσής, Χρήστος Αλιμπέρτης

Μουσική Επιμέλεια-Χορογραφίες: Τζένη Ζαρουλέα

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Χρήστος Αλιμπέρτης, Σοφία Ανδρεάδη, Πάττυ Γκαλίνα, Τζένη Ζαρουλέα , Γιώργος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Καναβάρος, Μάγδα Κάντα, Νίκος Κριμιτζάς, Λίνα Μαγνήσαλη, Μάμιλη Μπαλακλή, Βαγγέλης Παπαγεωργίου, Στέλλα Παπαδοπούλου, Έφη Παπαϊωάννου, Πόπη Παρασκευοπούλου, Ρούλα Πρεμέτη, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Έμμυ Σιμοπούλου, Πατρίσια Σοϊλέ, Κατερίνα Στεφάτου, Νάντια Στοϊλόβσκαγια, Μαρία Τερτίπη, Κυριακή Τζώτη, Κωνσταντίνα Τσάκωνα, Βασίλης Χίμπαν, Βάσω Χονδρού.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή