Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Οι Συνταγές της Αναστασίας !Αλμυρό Μωσαϊκό

Αλμυρό Μωσαϊκό

Υλικά
1 μακρύ γαλλικό ψωμί
200 γρ. φρέσκο βούτυρο
Ό κούπας ελιές πράσινες σε κομματάκια
Ό κούπας κόκκινη πιπεριά σε κομματάκια
Ό κούπας αγγουράκι πίκλες σε κομματάκια
2 αυγά βρασμένα σε κομματάκια
1 μέτριο καρότο ζεματισμένο σε κομματάκια
1 κ.σ ψιλή κάπαρη

Εκτέλεση:

Λιώνουμε το βούτυρο με ένα πιρούνι, ρίχνουμε τις ελιές, την πιπεριά, το αγγουράκι και το αυγό και ανακατεύουμε ελαφρά. Κόβουμε το ψωμί σε 4 κομμάτια. Με ένα μαχαίρι χωρίζουμε την ψίχα από την κόρα και την αδειάζουμε χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι. Γεμίστε το άνοιγμα με το μίγμα που ετοιμάσατε πατώντας και πιέζοντας το ώστε να μην μείνουν κενά. Τυλίξτε τα κομμάτια σε αλουμινόχαρτο ή πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφίξει.  Κόψτε σε φετάκια.