Έναρξη εγγραφών στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου

 

Για μία ακόμη χρονιά ξεκινούν τα μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο που λειτουργεί ο Δήμος Χαϊδαρίου. Η λειτουργία του Φροντιστηρίου δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά ιδιαίτερα σε εκείνα που η οικογένειά τους αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, να βοηθηθούν από έμπειρους καθηγητές και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η συνεισφορά των εθελοντών καθηγητών ήταν η κύρια αίτια των μικρών και μεγάλων επιτυχιών, βασικός λόγος για την απρόσκοπτη λειτουργία του φροντιστηρίου.

Έτσι, και τη φετινή χρονιά, για την ακόμα πληρέστερη κάλυψη των διδακτικών αναγκών καλούμε για εθελοντική προσφορά καθηγητές όλων των ειδικοτήτων για διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου Λυκείου, από το Δήμο μας αλλά και από κάθε άλλη περιοχή, ώστε να συμβάλλουν με τις γνώσεις τους, τις διδακτικές τους ικανότητες και να προσφέρουν τη δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν, να ανταποκριθούν στις εξετάσεις, συμβάλλοντας σε ένα μέλλον γι’ αυτά καλύτερο.

Οι καθηγητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τμήμα Παιδείας, με την κα Κρίστη Μπελτεγρή στο 2132047237.

Η προσφορά του εκπαιδευτικού σε ένα τέτοιο σχολείο,

στο Λαϊκό Φροντιστήριο, αναδεικνύει την ουσία της εκπαίδευσης!

Δελτίο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή