3ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
3ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών

Κάλεσμα Εθελοντών για το 3ο φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών,

Προθεσμία Υποβολής : 10 Σεπτεμβρίου

Το 3ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών που θα γίνει, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ορνεράκης, στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου 2018, σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της ομάδας του.

Συμβάλλοντας σε όλους τους τομείς, από το στήσιμο των εκθέσεων μέχρι τους χώρους υποδοχής και την ξενάγηση των επισκεπτών, η βοήθεια των εθελοντών είναι πολύτιμη και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιτυχημένης διοργάνωσης.

Αν είσαι άνω των 18 ετών και θέλεις να γίνεις μέρος, στείλε μας ένα μικρό βιογραφικό σου στο appliedartsfestival@gmail.com, αναφέροντας τους λόγους που θέλεις να συμμετέχεις και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχής στις 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Ανακοίνωση ονομάτων συμμετοχής στις 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Όλοι οι εθελοντές που θα κληθούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλους τους συντελεστές και να συνεργαστούν μαζί τους.

Με τη λήξη της διοργάνωσης θα γίνει κλήρωση και ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα δωρεάν σεμινάριο της επιλογής του στο Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης, ενώ όλοι όσοι θα συμμετέχουν εθελοντικά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μονοετή τμήματα και σεμινάρια του Κέντρου με έκπτωση 20%.

Μονοετές Τμήμα Σκίτσου

Μονοετές Τμήμα Comics

Μονοετές τμήμα Ελεύθερου Σχεδίου

Σεμινάριο Επιμέλειας & Οργάνωσης Εκθέσεων

Όλοι οι εθελοντές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108665611 από τις 10πμ έως τις 19:00μμ Δευτέρα έως Παρασκευή

Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών: www.appliedartsfestival.com

Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης: www.ornerakis.com

Πήγαινε στην κορυφή