Δήμος Αθηναίων: Επαναλειτουργία των Παιδικών Κατασκηνώσεων στον Άγ.Ανδρέα

«Πρέπει να δώσουμε χώρο στη ζωή», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ανακοινώνοντας την επαναλειτουργία των Παιδικών Κατασκηνώσεων στον Άγιο Ανδρέα

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης μηνιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής “Ραντεβού με τον δήμαρχο” στον Αθήνα 9.84 ο κ. Καμίνης γνωστοποίησε ότι όλες οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων δουλεύουν πυρετωδώς ώστε από την Κυριακή 29 Ιουλίου να ξαναλειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.

«Πρέπει να μεταφέρουμε στην περιοχή ένα αίσθημα αισιοδοξίας, πρέπει να τους πούμε ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί» δήλωσε ο Γιώργος  Καμίνης, σημειώνοντας ότι την Κυριακή στις κατασκηνώσεις δεν θα πάνε μόνο τα παιδιά που έχουν εγγραφεί στην 3η κατασκηνωτική περίοδο, αλλά θα φιλοξενηθούν και παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών της ευρύτερης περιοχής, η οικογένειά των οποίων έχει μείνει χωρίς στέγη, ώστε για να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά και με ασφάλεια, προσφέροντας ταυτόχρονα ανακούφιση και διέξοδο στους γονείς τους.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών και αμέσως μετά την ασφαλή εκκένωση της κατασκήνωσης, οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων προχώρησαν στην αντικατάσταση των πυροσβεστικών μονάδων και του φθαρμένου εξοπλισμού και στον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου, ενώ έλαβαν και τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό, για να μπορέσουν οι κατασκηνώσεις να υποδεχτούν τους μικρούς φίλους.

Πληροφορίες για τις εγγραφές στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων μπορείτε να δείτε στο link: https://www.cityofathens.gr/sites/default/files/paidikes-eksoxes-dikaiologitika.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Παιδικών Εξοχών τηλ.: 213 2082557 Fax: 210 5275115

Πληροφορίες για τις Παιδικές Εξοχές του δήμου Αθηναίων

https://www.cityofathens.gr/katoikoi/paidia/paidikes-eksoxes

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή