Η Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΚΕΑ – Ωφελουμένους ΤΕΒΑ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Η Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΚΕΑ – Ωφελουμένους ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία 2 δωρεάν διανομές τροφίμων.

Η πρώτη, για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ , 5/μελείς έως 7/μελείς οικογένειες την Τετάρτη 11/7/2018 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου –απέναντι από το Άλσος Βεΐκου). Η διανομή αφορούσε 16 οικογένειες, 87 συνολικά άτομα εκ των οποίων προσήλθαν τα 76.

Τα προϊόντα τα οποία διανεμήθηκαν ήταν τα εξής: Φακές, φασόλια αλεύρι, ζάχαρη, κριθαράκι, πελτές, ρύζι, μαρμελάδα αλάτι ,ξύδι, μέλι τόνος, μακαρόνια, λάδι και γάλα.

Επίσης, την Παρασκευή 20/7/2018 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» πραγματοποιήθηκε αναδιανομή των ανωτέρω προϊόντων σε 5/μελεις οικογένειες. Η διανομή αφορούσε 10 οικογένειες, 50 συνολικά άτομα εκ των οποίων προσήλθαν τα 45.

Και οι δυο διανομές ολοκληρώθηκαν επιτυχώς με την συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, και μέλη της ομάδας εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι πάντοτε με μεγάλη προθυμία υποστηρίζουν το έργο μας και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως .

Η διαδικασία διανομής διεξήχθη ομαλά, καθώς:

1)Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους.

2)Αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία ανακοινώσεις για την διανομή .

3) Έγινε ανακοίνωση στο site και Facebook του Δήμου Γαλατσίου.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή