Οι καρατέκα της JKA WF Hellas συναντήθηκαν στο Παλαί Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Οι καρατέκα της JKA WF Hellas συναντήθηκαν  στο Παλαί Γαλατσίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Gasshuku στην Αθήνα. Όλοι οι καρατέκα της JKA W.F. HELLAS είχαν την τιμή να προπονηθούν κάτω από τις οδηγίες του sensei Koichiro Okuma (6 Dan) και του chief instructor JKA HELLAS sensei Πανουσόπουλου Αναστάσιου (6 Dan) και έμεινανα απόλυτα ικανοποιημένοι.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, ο sensei Koichiro Okuma (6 Dan) δίδαξε στα κεντρικά της JKA W.F. HELLAS σε όλους τους καρατέκα kihon και kata (jion-jite). Τη δεύτερη μέρα, ο ίδιος δίδαξε στους εκπαιδευτές της kihon και kata καθώς και ύλη εξετάσεων για το 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Dan.
Την τρίτη μέρα ο sensei Koichiro Okuma μαζί με τον chief instructor JKA HELLAS Πανουσόπουλο Αναστάσιο δίδαξαν στο Παλαί Γαλατσίου kihon kata και bunkai ενώ την τέταρτη μέρα πραγματοποιήθηκαν, στα κεντρικά της JKA WF HELLAS εξετάσεις Dan. Οι καρατέκα που πέρασαν με επιτυχία είναι οι: 1ο Dan Γκαντζάρα Στυλιανή, 1o Dan Χόνδρα Σταυρούλα, 1o Dan Ψάλτης Προκόπης, 2o Dan Αγγελίδου Ευγενία, 4ο Dan Μακρής Γεώργιος.
Τέλος, ο chief instructor Πανουσόπουλος Α. θέλει μέσω του «Παλμού» να ευχαριστήσει όλους τους καρατέκα και τους δασκάλους από όλα τα μέρη της Ελλάδας που συμμετείχαν όπως Γαλάτσι, Καπανδρίτι, Πειραιά, Κερατσίνι, Γέρακα, Ελευσία, Χαϊδάρι, Χαλάστρα, Ρόδο, Μυτιλήνη και Φλώρινα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή