Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες Μαρκοπούλου & Tallinn Εσθονίας, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, στις 9 το βράδυ, στην πρώτη επί σκηνής, σύμπραξη της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Tallinn Εσθονίας, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, η οποία φέτος γιορτάζει ογδόντα (80) χρόνια από την ίδρυσή της, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων, συμπράττει, επί σκηνής με την Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Tallinn της Εσθονίας, σε ρεπερτόριο αποτελούμενο, από δημοφιλή και αγαπημένα κινηματογραφικά soundtracks.

Λίγα λόγια για την προσκεκλημένη Εσθονική Φιλαρμονική:

Η Μπάντα Πνευστών του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Tallinn, ιδρύθηκε το 1950 και απαρτίζεται από φοιτητές κι αποφοίτους του Πανεπιστημίου, διαφορετικών ηλικιών, οι οποίοι ζουν κι εργάζονται στην πρωτεύουσα. Μολονότι το σύνολο των μελών της Μπάντας, ασχολούνται ερασιτεχνικά με τη μουσική, το ρεπερτόριο απευθύνεται κι έχει απήχηση στο ευρύ κοινό. Η Ορχήστρα έχει βραβευτεί σε πολλούς διαγωνισμούς Φιλαρμονικών στην Εσθονία και θεωρείται από τις καλύτερες στο είδος της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ Μ ΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ