Δείτε εδώ όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο χθεσινό Τελικό του Survivor! Ποίοι διάσημοι ήταν εκεί;

O μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Άλσος Βεΐκου με τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα να διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ενας Τελικός με έντονα συναισθήματα και πόλλες διάσημες παρουσίες. Οι πρώην παίχτες του παιχνιδίου ήταν εκεί και με τα χειροκροτήματα τους συμπαραστεκόντουσαν στην αγωνία των δυο παιχτών της Κατερίνας Δαλάκα και του Ηλία Γκότση.

Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα τόσο στον κόσμο που βρισκόταν στο Άλσος Γαλατσίου, όσο και στους τηλεθεατές.
Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο μεγάλος νικητής Ηλίας Γκότσης πήδηξε στον αέρα, έπεσε στο πάτωμα και έδειχνε ναμηντο πιστεύει.

Για την Κατερίνα Δαλάκα ωστόσο και τους υποστηριχτές της ήταν σίγουρα έκπληξη καθώς, όλοι περίμεναν πως η αθλήτρια θα σηκώσει το τρόπαιο του Survivor 2018.

Ολοι οι παίχτες του Survivor 2 ήταν εκεί  :Νάσος Παπαργυρόπουλος ,Όλγα Φαρμάκη, Γιάννης Τσίλης, Στέλιος Κρητικός, Ελένη Χατζίδου,Γιάννης Δρυμωνάκος, Ξένια – REC, Μιχάλης Μουρούτσος, Μαρία Σαμαρίνου, Αλέξανδρος Παρθένης, Βιργινία Δικαιούλια, Νίκος Θωμάς, Αγγελική Κοκαλίτσα, Μαρίνα Πήχου, Χάρης Γιακουμάτος, Ροδάνθη Καπαρού, Νικόλας Αγορού, Ντάρια Τουρόβνικ, Μελίνα Μεταξά, Κωνσταντίνος Τσεπάνης , Κατερίνα Χαλικιά, Μαρία Πανταζή,Εύη Σαλταφερίδου, Φελίσια Λαπάτη,Πάνος Θεοδώρου, Εύη Σκαρώνη, Σώζων Παλαίστρος Χαρος , Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ζωή Ανδρονικίδου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ,ο Πάνος Σταματόπουλος, η Ευρυδική Βαλαβάνη και ο Κωνστααντίνος Βασάλος από την εκπομπή Survivor Πανόραμμα βρέθηκαν στον Τελικό του παιχνιδιού. Η Ευα , Η Στέλλα, ο Πάνος , η Μαρίνα, o Αλέξανδρος , ο Μιχάλης και Κυριάκος  από το Power of Love ήταν εκεί.

Η Ντάρια και η Εύη Σαλταφερίδου λίγο πριν την ενάρξη του Τελικού . Ο Αλέξανδρος Παρθένης δίνει συνέντευξη σε ξένο τηλεοπτικό μέσο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή