Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΛΙΑΠΗΣ

Οι Συνταγές της Αναστασίας: Πατάτες γιαχνί!

 

Υλικά: 

4 πατάτες μεγάλες κομμένες στα 6

1 σκελίδα σκόρδο

4 κουταλιές της σούπας λάδι

αλάτι

πιπέρι

1 φύλλο δάφνης

Μισή κουταλιά νοστιμιά κνορ

2 κουταλιές της σούπας πελτέ

2 ντομάτες ώριμες Ψιλοκομμένες

Εκτέλεση: 

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο. Ρίχνουμε το πελτέ και ανακατεύουμε καλά για 1 λεπτό και ρίχνουμε τις πατάτες. Ανακατεύουμε καλά βάζουμε 1 ποτήρι νερό ,το αλάτι, το πιπέρι και τη νοστιμιά και ξανανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με το καπάκι. Αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να βράσουν. Ανοίγουμε να δούμε και αν χρειαστεί ρίχνουμε και άλλο νερό. Θέλει περίπου 20 με 25 λεπτά