Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Γαλατσίου

Με τη μεγάλη δωρεάν συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη άνοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2018, την Πέμπτη 28 Ιουνίου. Το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Άλσους Βεΐκου κατακλύστηκε με χιλιάδες κόσμο από νωρίς το απόγευμα για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαιρινό βράδυ, «παρέα με τ’ αστέρια» όπως είναι το σλόγκαν της φετινής πολιτιστικής διοργάνωσης.

Τα τραγούδια γνωστά, ο ρυθμός ξέφρενος και κόσμος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να σιγοτραγουδάει όμορφες μελωδίες που έχουν συντροφεύσει τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής μας.
Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης ευχαρίστησε θερμά τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση της συναυλίας.
Λίγο νωρίτερα μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια εξαιρετική παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Αρχιτέκτονας» στην πλατεία Αλκυόνης – Αιγοσθενών – Κουντουριώτου με τον Κώστα Σπυρόπουλο.
To Φεστιβάλ Γαλατσίου 2018 θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι αλλά και τον Σεπτέμβριο με αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου, αλλά και στην επίσημη σελίδα του Δήμου www.galatsi.gov.gr στο Facebook Δήμος Γαλατσίου ενημέρωση, μέσω της οποίας θα ενημερώνεστε καθημερινά για τις επικείμενες εκδηλώσεις.
Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα είναι οι εξής:
• Πέμπτη 12 Ιουλίου (& Πέμπτη 19/7), ώρα 18.30, στο «Καμίνι»: Καλοκαιρινό Εργαστήρι «Ιστορίες του Βυθού – Ένας υπέροχος θαλάσσιος κόσμος μέσα σ’ένα κουτί». Είσοδος ελεύθερη.
Σε αυτό το εργαστήρι τα παιδιά θα σχεδιάσουν και θα ζωγραφίσουν τον δικό τους θαλάσσιο κόσμο μέσα σ’ένα κουτί. Έπειτα θα πραγματοποιήσουν και θα κολλήσουν διάφορα υλικά που διαθέτει το εργαστήρι, όπως κοχύλια και πετρούλες, λουλούδια και άλγη της θάλασσας, ψαράκια και ζωάκια.
Δηλώσεις συμμετοχής: 2132055384 (μέγιστος αριθμός παιδιών 30) και φέρτε μαζί σας κι ένα κουτί!
Σχεδιασμός και υλοποίηση Κορίνα Κοτσίρη.
• Παρασκευή 13 Ιουλίου, ώρα 20.30, στο «Καμίνι»: «Ο κουτσομπόλης» του Δημήτρη Ψαθά από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου. Είσοδος ελεύθερη.
• Κυριακή 15 Ιουλίου, ώρα 21.00, Θέατρο Άλσος Βέικου: «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου. Είσοδος ελεύθερη.

Πήγαινε στην κορυφή