3on 3 STREETBALL στον Δήμο Ελευσίνας

Με αθρόα προσέλευση συμπολιτών μας – παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, αθλητών και με έμφαση στο αθλητικό ιδεώδες, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η αθλητική γιορτή, το 3on3 STREETBALL, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου 2018, στη Δημοτική Ενότητα της Μαγούλας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Η διοργάνωση από το Ν.Π.Δ.Δ Π.ΑΚ.Π.Π.Α Δήμου Ελευσίνας, σε συνεργασία με τους αθλητικούς φορείς: E.O.K, ΕΣΑΚΕ, Π.Σ.Α.Κ, EΣKANA και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπήρξε άρτια και υποδειγματική.

Ο συνολικός αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής ξεπέρασε κάθε προσδοκώμενο όριο. Περίπου (1.000) χίλιοι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, φορώντας τα χρωματιστά μπλουζάκια με τα διακριτικά του 3on3, χορηγία της Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, η οποία στέκεται πάντοτε αρωγός σε σπουδαία γεγονότα της πόλης μας, χωρίσθηκαν σε ομάδες, έπαιξαν μπάσκετ, εκτονώθηκαν δημιουργικά, χωρίς το άγχος της νίκης ή τον φόβο της αποτυχίας.

Στη σπουδαία αυτή γιορτή, αγωνίστηκαν με πολλή όρεξη και χαρούμενη διάθεση παιδιά- μέλη του Συλλόγου ΑΜΕΑ «Συμπαράσταση» και παιδιά με ειδικές ικανότητες της κοινωνικής εταιρείας «΄Ολοι Εμείς».

Πολλά από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ έλαμψαν με την παρουσία τους, στο τουρνουά 3on3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό” της Ελευσίνας/Μαγούλας. Διεθνείς καλαθοσφαιριστές, όπως ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Χρήστος Σαλούστρος, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο Βασίλης Μουράτος και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έπαιξαν με τους συμμετέχοντες, μίλησαν μαζί τους και μοίρασαν αμέτρητα δώρα.

Επίσης, στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν ο Βασίλης Καββαδάς, η Αφροδίτη Κοσμά, ενώ από το Δ.Σ του ΠΣΑΚ, βρέθηκαν οι Μανώλης Παπαμακάριος, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Ξανθόπουλος και Νίκος Βούλγαρης.

Iδιαίτερα αισθητή ήταν και η Πρωτοβουλία των μελών του Προαγωνιστικού Ελέγχου Πρόληψης Υγείας(ΠΡ.Ε.Π.Υ) του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας, οι οποίοι με ενημερωτικό υλικό και σχετικό βίντεο πληροφορούσαν τους ενδιαφερόμενους για τη σπουδαιότητα της εφαρμογής του προληπτικού ελέγχου υγείας μικρών μαθητών- αθλητών, πριν την είσοδό τους στον αγωνιστικό στίβο.

Η όλη διοργάνωση είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού στα σημεία διεξαγωγής των αγώνων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τα κοινωνικά συσσίτια .

Οι εκδηλώσεις έληξαν, σε κλίμα ευφορίας, την Κυριακή το απόγευμα, με τις απονομές των μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες και στους νικητές από το Δήμαρχο Ελευσίνας, τους Αντιδημάρχους, τον Προέδρο του Ν.Π.Δ.Δ Π.Α.Κ.Π.Π.Α, τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας, μέλη του Δ.Σ του Ν.Π. Τέλος απονεμήθηκαν και αναμνηστικές πλακέτες στους διοργανωτές και στους χορηγούς της εκδήλωσης για την προσφορά τους.

Ευχαριστούμε όλους τους συνδιοργανωτές μας και ιδιαιτέρως τον ΠΣΑΚ για την εξαίρετη συνεργασία, όλους όσους έλαβαν μέρος, μικρούς -μεγάλους αθλητές, τους συμπολίτες μας που μας παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με τη παρουσία τους και όλους τους εργαζόμενους που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της σπουδαίας αθλητικής γιορτής.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή