Καλοκαιρινό Φεστιβάλ του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κερατέας

Με ένα εορταστικό φεστιβάλ αφιερωμένο στα νήπια ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κερατέας.

Τα παιδιά, ως μικροί αθλητές, παρουσίασαν τα σκετς που είχαν προετοιμάσει με μεγάλη επιτυχία, συγκινώντας του παρευρισκόμενους γονείς και βρεφονηπιοκόμους, που καταχειροκρότησαν την προσπάθειά τους.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να συγχαρώ για αυτή την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στον βρεφονηπιακό σταθμό της Κερατέας και σε όλο το Δήμο μας, το Προσωπικό, που όλη τη χρονιά υπεύθυνα, αγόγγυστα και με πολύ ενδιαφέρον έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Να συγχαρώ, επίσης, την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμητρα Πάλλη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για την εξαίρετη δουλειά που κάνει καθημερινά!».

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ» κα Δήμητρα Πάλλη ανέφερε στην ομιλία της: «Ήταν τιμή μας που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας. Γνωρίζουμε πολύ καλά όπως είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχετε και γι’ αυτό ό,τι κάναμε έγινε με πολύ μεγάλο μεράκι. Ήταν μια δουλειά δοσμένη με αγάπη για τα πιο αξιολάτρευτα πλάσματα που υπάρχουν. Σήμερα, λοιπόν, θέλοντας να εγκαινιάσουμε μια άλλη αντίληψη γύρω από τις γιορτές, θελήσαμε να κλείσουμε αυτή τη χρονιά με αθλοπαιδιές. Με την υποστήριξή σας, θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά την ευκαιρία να κάνουν αυτό που τους αρέσει πιο πολύ: να παίξουν! Τα χρόνια θα περάσουν και θα τους δοθούν ευκαιρίες να εξεταστούν, να διαπρέψουν και να εργαστούν. Αυτό που είναι όμως το πιο σημαντικό εφόδιο από αυτό το πρώτο σχολείο είναι η ΕΥΤΥΧΙΑ που τους δώσαμε. Παίζουν ελεύθερα και ζουν αυτή την υπέροχη ηλικία, στην οποία όλοι ανατρέχουμε, καθώς τα χρόνια περνούν και σε δύσκολες στιγμές είναι ένα ανάχωμα στον ψυχισμό μας. Εύχομαι να τα θαυμάσετε!»

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή