Κλειστή για Δεύτερη Εβδομάδα η Χωματερή Λιοσίων

Κλειστή για Δεύτερη Εβδομάδα η Χωματερή Λιοσίων

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης ενημερώνει τους Δημότες και τους Κατοίκους ότι ο χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων της Φυλής δεν λειτουργεί από τις 11 Ιουνίου 2018 και εξακολουθεί να μην λειτουργεί ακόμα και σήμερα λόγω σημαντικών τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην λειτουργία του. Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει για τα απορριμματοφόρα οχήματα όλων των Δήμων της Αττικής και να σταματήσει η μεταφορά και εναπόθεση των απορριμμάτων καθώς και το πρόγραμμα ανακύκλωσης για όλο το Λεκανοπέδιο. Παρόλα αυτά, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, κατέβαλλε κάθε προσπάθεια και κατάφερε το Παλαιό Φάληρο να κρατηθεί καθαρό σε όλους τους τομείς και τις γειτονιές του, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις για την εικόνα της Πόλης και με απόλυτη ευθύνη για τη δημόσια υγεία.

Αξίζουν πραγματικά ειλικρινή συγχαρητήρια στους εργαζόμενους της καθαριότητας , στους οδηγούς και στους συνοδούς των απορριμματοφόρων του Δήμου μας για την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών καθώς και στους υπευθύνους καθαριότητας για το συντονισμό και τη διαχείριση της δύσκολης κατάστασης. Και φυσικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σε περίοδο κρίσης στο θέμα των σκουπιδιών, ο Δήμος μας διακρίνεται για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση του.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση του προβλήματος οφείλεται και στην ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των οχημάτων στη αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς και στην εμπειρία διαχείρισης ανάλογων κρίσεων από την Δημοτική Αρχή.

Επειδή είναι άγνωστο πότε η αποκομιδή των σκουπιδιών θα επανέλθει στους συνήθεις ρυθμούς, ζητούμε την συνεργασία των κατοίκων, των επαγγελματιών και των μεγάλων επιχειρήσεων ώστε να αντιμετωπίσουμε από κοινού το θέμα και φυσικά σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να αποφευχθούν αυτή την περίοδο εργασίες και συνήθειες οι οποίες επιβαρύνουν περαιτέρω την καθαριότητα και την εικόνα της Πόλης ( όπως για παράδειγμα κλαδέματα και εναπόθεση των κλαδιών στα πεζοδρόμια, απόρριψη ογκωδών αντικειμένων, εναπόθεση μπάζων , εναπόθεση παλαιών επίπλων , στρωμάτων κλπ).

Είναι σίγουρο ότι με την από κοινού συνεργασία όλων μας , θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα για μια ακόμα φορά επιτυχημένα και κυρίως αποτελεσματικά.
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή