Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τίμησε τον πρωταθλητή Ευρώπης στο πόλο Κ.Μουρίκη

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τίμησε τον πρωταθλητή Ευρώπης στο πόλο Κ.Μουρίκη
Τον Ηρακλειώτη πρωταθλητή Ευρώπης, Κωνσταντίνο Μουρίκη, ο οποίος με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες το Champions League, το κύπελλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, τίμησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.
Τον Κωνσταντίνο υποδέχθηκαν στο δημαρχείο για να τον συγχαρούν για την επιτυχία, τόσο την προσωπική όσο και της ομάδας, οι αντιδήμαρχοι Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, Μαριάννα Ζούρου, Γιώργος Οικονομίδης, Ηλίας Μοσχονάς και Νίκος Σπυρόπουλος.

Γέννημα – θρέμμα του Ηρακλείου, ο Κωνσταντίνος Μουρίκης έκανε ιδιαίτερα υπερήφανη την πόλη, όπως είπε στον διεθνή πολίστα η Δέσποινα Αϊβατζίδου. Η αντιδήμαρχος έδωσε συμβολικά ένα γλυπτό με την ελιά της νίκης στον Κωνσταντίνο, καθώς και την επιστολή με το συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου:

«Όλοι οι άνθρωποι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμότερα των συγχαρητηρίων μας για το τρανό κατόρθωμα που πετύχατε με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού να ανεβείτε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το κύπελλο του Champions League, της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης πόλο.

Είμαστε τρομερά υπερήφανοι που ένα παιδί της πόλης μας κατάφερε να δοξάσει το ελληνικό πόλο και εν γένει τον ελληνικό Αθλητισμό, κάνοντας – σε καιρούς δύσκολους – χαρούμενος όλους τους Έλληνες.

Παράλληλα, με την ομάδα σου στείλατε ένα σημαντικό μήνυμα: πως επενδύοντας στην καθημερινή προσπάθεια, το ελληνικό ταλέντο, την επιμονή και την θέληση μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δυσκολότερα εμπόδια, να τα βάλουμε με τις πιο αντίξοες συνθήκες και να αναδειχθούμε νικητές.

Όπως κάναμε μέχρι τώρα, έτσι και στο μέλλον θα παρακολουθούμε την πορεία σου, η οποία, ευχόμαστε, να μας χαρίσει και νέες στιγμές χαράς.

Το Ηράκλειο Αττικής είναι υπερήφανο για εσένα. Συνέχισε να τιμάς την χώρα μας»
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή