4ο 3×3 FIBA Endorsed Tournament στην Πλατεία Συντάγματος

4ο 3×3 FIBA Endorsed Tournament στην Πλατεία Συντάγματος που μετατρέπεται σε ένα αλλιώτικο παρκέ το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου, από 9:00 έως 21:00.
Ο ΟΠΑΝΔΑ προσκαλεί τους λάτρεις του Μπάσκετ να αγωνιστούν αλλά και να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός της πόλης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι αθλητές θα διαγωνιστούν κατά ηλικιακές κατηγορίες με επίσημους διαιτητές της Ένωσης. Τα ηλικιακά γκρουπ των συμμετεχόντων διαμορφώνονται ως εξής: • 2006 και μικρότεροι αγόρια & κορίτσια • 2004-05 αγόρια & κορίτσια • 2001-02-03 αγόρια & κορίτσια • 2000 και άνω άνδρες Επίσης, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός ελεύθερων βολών και τρίποντων, ενώ στο τουρνουά θα συμμετέχουν και αθλητές με καρότσι.

Για τη συμμετοχή την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητη η επίδειξη δελτίου της ΕΣΚΑ (ή φωτοτυπία αυτής) ή δελτίου ταυτότητας ή πιστοποιητικού γέννησης με ταυτοπροσωπία από ΚΕΠ και Ιατρική βεβαίωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 13 Ιουνίου ηλεκτρονικά στο www.opanda.gr και στο https://play.fiba3x3.com/events/b2384554-d69c-41ca-bd23-c05ba347b79b Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, τα διαγωνιστικά, το ωράριο αγώνων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επι-σκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΝΔΑ, www.opanda.gr και https://play.fiba3x3.com

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour, η οποία θα παρέχει αθλητικό υλικό στους συμμετέχοντες του τουρνουά και θα δώσει δώρα στους νικητές των διαγωνισμών και στο κοινό της διοργάνωσης μέσα από κλήρωση που θα γίνει τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά (17/6). Οι αγώνες θα γίνουν με την ειδική μπάλα για 3Χ3 της εταιρείας αθλητικών ειδών Wilson, η οποία θα προσφέρει επίσης δώρα στους νικητές των διαγωνισμών.

ΔΤ ΟΠΑΝΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή