64 θέσεις για ανέργους στο Δασαρχείο Λαυρίου

Πρόγραμμα κοινοφελούς εργασίας ΟΑΕΔ για την αντιπυρική προσασία των δασών στον Δήμο Λαυρωτικής.
Ξεκίνησε την Δευτέρα 21/05/2018 και διαρκεί μέχρι και την Πέμπτη 31/05/2018 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

Από τις 5.066 θέσεις του προγράμματος οι 64 θέσεις αφορούν το Δασαρχείο του Λαυρίου με κωδικό 101208. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι ακόλουθες: 1. γεωτεχνικοί- δασολόγοι (2) ΠΕ 2. Δασοπόνοι (2) ΤΕ 3. Ειδικοί Δασικής Προστασίας ΔΕ 4. Φύλακες (2) ΔΕ 5. Διοικητικό – Λογιστικό Προσωπικό (4) ΔΕ 6. Εργάτες -Εργάτριες (50) ΥΕ

ΣΥΝΟΛΟ ΘΕΣΕΩΝ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ : 64

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr), στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης, Nο 4/2018 και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς ή/και Υπηρεσίες Τοποθέτησης.

Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα εξής οκτώ αντικειμενικά κριτήρια μοριοδότησης: 1. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, το οποίο διπλασιάζεται για τους ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών. 2. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της ανωτέρω κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες 3. Αναπηρία ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω 4. Ετήσιο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό 5. Ηλικία 6. Αριθμός ανήλικων τέκνων 7. Γονέας προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω 8. Ιδιότητα δικαιούχου του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ)

Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ. Οι

πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων προέρχονται από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ και αντλούνται αυτεπάγγελτα από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαυρεωτικής στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Καταστήματος Κερατέας και στα τηλέφωνα 2299320210 & 2299320228.
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή