Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφή στα ΕΠΑ.Λ. & στα ΓΕ.Λ

Ανακοίνωση Οδηγιών του Δήμου Λαυρεωτικής για την Ηλεκτρονική Εγγραφή μαθητών στα ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ του Δήμου

ΣΧΕΤ: Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής- Δήλωσης Προτί-μησης στα ΕΠΑ.Λ. & στα ΓΕ.Λ.

Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/κες μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε ο-ποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ ή ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2018-2019, πρέπει να υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης για τα ΓΕΛ ή ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis.

(Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για αναλυτικές οδηγίες): Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής- Δήλωσης Προτίμησης στα ΕΠΑ.Λ. & στα ΓΕ.Λ.

*Όσοι γονείς χρειάζονται βοήθεια για την συμπλήρωση της δήλωσης, μπορούν να έρχονται στο σχολείο από τις 18/5/2018 έως 31/5/2018 και ώρες: 9:00 – 13:30, έχοντας όμως μαζί τους απαραίτητα τον κωδ. taxis και τον αριθμό μητρώου του μαθητή (αναγράφεται στο απολυτή-ριο ή στον έλεγχο προόδου – βαθμολογίας, ένα τουλάχιστον από τα δύο, καλό θα ήταν, να το έχουν και μαζί τους)
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή