Το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2018 στην Κερατέα

Το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2018 στην Κερατέα ολοκληρόθηκε με επιτυχία. Η συμμετοχή των παιδιών από τα Δημοτικά Σχολεία της Κερατέας ήταν μεγάλη και η διεξαγωγή των αγώνων έγινε σε γιορτινή ατμόσφαιρα.
Για άλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκε το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κοριτσιών-αγοριών στη Δημοτική Ενότητα Κερατέας, το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Τμήμα αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής.

Η συμμετοχή των παιδιών από τα Δημοτικά Σχολεία της Κερατέας ήταν μεγάλη και η διεξαγωγή των αγώνων έγινε μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στις εξέδρες.

Εκ μέρους του Δήμου μας παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αδάμης και η Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κ. Βελετάκου Ευαγγελία, η οποία ευχαρίστησε τους μαθητές, τους Διευθυντές καθώς και τούς Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την συμμετοχή τους στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Στο τέλος της διοργάνωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, καθώς και αθλητικό υλικό από την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Ν.Π.Δ.Δ. ΄΄ΘΟΡΙΚΟΣ΄΄ Δήμου Λαυρεωτικής Βελετάκου Ευαγγελία, τον Αντιδήμαρχο Αδάμη Ιωάννη, τον Προϊστάμενο του Αθλητικού Τμήματος Πανταζή Κωνσταντίνο, και τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Φλεβάρη Παναγιώτη.
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Πήγαινε στην κορυφή